De site van CIV Water gebruikt cookies. 

X

De stembussen zijn geopend: wie is uw favoriete WIS2020 kandidaat?

24 augustus 2020

Van onze WaterCampus partner Water Allliance

Als geen ander in de wereld hebben de Nederlanders de kennis om baanbrekende dingen te doen met water. Van het bouwen van dijken, polders en eilanden, tot zeer specifieke technologische kennis over het water zelf. Het goede nieuws is: dagelijks komen er nieuwe innovaties bij. Wie jaarlijks een staalkaart van deze innovaties aan zich voorbij wil zien trekken kan een kijkje nemen bij de ‘Water Alliance Innovation and Stimulation Award’ (WIS). Eerstvolgende editie: 9 oktober 2020.

Het uitreiken van een prijs is een beproefd middel om bedrijven en innovaties in de spotlights te zetten. Zo kreeg bedrijf Hydraloop Systems (een slim in-huis-water-recycling-systeem, red.) na het winnen van de award in 2018 de hele wereldpers achter zich aan. Marketing Manager Agnes Vera Dirksen: ‘Op deze manier willen we zorgen dat deze mooie innovaties zichtbaar blijven. Juist nu kan de sector een steuntje in de rug goed gebruiken’.

Stemmen op uw favoriet

De digitale stembussen zijn sinds 24 augustus geopend. Via onderstaande link kunt u een stem uitbrengen op uw favoriete innovatie. Tijdens de Grand Finale op 9 oktober zal zullen de deelnemers met de meeste stemmen zichzelf ook presenteren aan de gerenommeerde jury en hun kritische vragen beantwoorden.

Finale op 9 oktober overal ter wereld te volgen

In verband met de Covid-19-crisis wordt de finale dit jaar online uitgezonden vanuit Studio Z, een professionele tv- en media-studio in – hoe toepasselijk – het voormalige gebouw van Waterleiding Friesland. Vanuit dat gebouw wordt de finale in de vorm van een enerverende liveshow online gebracht; iedereen, overal ter wereld kan het dus live volgen. Inschrijven voor dit event kan tevens via onderstaande link.

Wanneer: 9 oktober 2020
Organisatie: Water Alliance
Kijk voor de online pitches van de kandidaten, regelmatige updates én de (gratis) registratie voor van de finale op: https://wateralliance.nl/en/wis-award-2020/

« Nieuwsoverzicht