De site van CIV Water gebruikt cookies. 

X

WaterCampus Business Café over: ‘Strategische personeelsplanning: hoe kunt u zelf bijdragen aan de o

In de Nederlandse watertechnologiesector worden tot 2020 zo’n 5.000 vacatures verwacht. De sector groeit en vergrijst, zo blijkt uit het onderzoek ‘Vraag en aanbod arbeidsmarkt watertechnologiesector’. Hoe zorgt ú dat u in de toekomst over voldoende gekwalificeerd personeel beschikt? Centrum voor Innovatief Vakmanschap Water (CIV Water) en Centre of Expertise Water Technology (CEW) organiseren op 22 november as. samen een Business Café met als thema: ‘Strategische personeelsplanning: hoe kunt u zelf bijdragen aan de opleiding van uw toekomstige medewerker?’.

We besteden aandacht aan nieuw vereiste vaardigheden als: strategisch denken, klantgericht denken en ICT-vaardigheden. Ook gaan we in op het organiseren van toegepast onderzoek, dat een goed middel is om onderwijs beter te laten aansluiten bij de beroepspraktijk. Bovendien verkennen we de mogelijkheid om stages te organiseren, gastdocent te worden of een meester-gezel leertraject op te zetten. Allemaal manieren om de medewerker van de toekomst voor te bereiden op een baan in de watersector.

Het Business Café vindt plaats op 22 november as. om 13.30 uur in het Johannes de Doper Business Centre. Aanmelden kan via de website van de WaterCampus.