De site van CIV Water gebruikt cookies. 

X

1 oktober Katapultdag

26 september 2019

Op 1 oktober vindt voor de derde keer De Katapultdag plaats. Dé dag volledig in het teken van de meerwaarde van publiek privaat samenwerken. Aan de hand van de diverse maatschappelijke uitdagingen wordt zichtbaar waar pps nu al meer waarde oplevert voor bedrijven, de maatschappij of het onderwijs.

Pieter Hoekstra van CIV Water vertelt over de scale up: hybride lerend systeem water. Het toepassen, laden en verstevigen van het model voor hybride leeromgevingen. Hoe krijg je de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven naar een hoger niveau? Het samenwerken aan wendbaar vakmanschap in een traditionele omgeving versus het samen leren in een vernieuwend onderwijsconcept. Geen last meer van belemmerende onderwijslogistiek, maar een hybride omgeving waarin door alle actoren wordt geleerd. De WaterCampus Leeuwarden, waarin mbo, hbo en wo en 100+ bedrijven samenwerken, biedt hiervoor de ideale omgeving. Corina Kuiper zet het verhaal in perspectief van opschalen binnen Katapult.

Praktische informatie
Tijden - Dinsdag 1 oktober 2019 / 12.00 tot 18.00 uur
Locatie - DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
Kosten - Deelname aan de Katapultdag is kosteloos

De dag is voor aanjagers van de kennis voor morgen uit het werkveld, beleid en onderwijs. Je bent van harte welkom om te komen.

Kijk voor meer informatie op de website van Wij Zijn Katapult.

« Nieuwsoverzicht