De site van CIV Water gebruikt cookies. 

X

Fijne kerstdagen!

20 december 2018

Aan de vooravond van 2019 kunnen we stellen dat 2018 een mooi en druk jaar voor CIV Water is geweest. Een kleine greep uit onze activiteiten: Zo zijn we gestart met de BBL-opleiding Waterbeheer en de opleiding Waterkwantiteit van Wetterskip Fryslân. De opleiding Drinkwatertechniek werd alweer voor de vierde keer georganiseerd in samenwerking met Vitens en MBO Life Sciences. Deze keer met vier mbo-studenten erbij. Samen met MBO Life Sciences hebben we studenten een fantastische stagekans naar Indonesië geboden. In de jaarlijkse Projectweek Water hebben studenten van diverse mbo-scholen kennisgemaakt met het maken van waterzuiveringsinstallatie. Daarnaast waren we te vinden op verschillende open dagen, beurzen en evenementen, met als kers op de taart de WaterCampus Experience Day op zaterdag 22 september. Voor onze partners is in maart de Masterclass Wendbaar Vakmanschap verzorgd. Dit alles en nog meer was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder de samenwerking met al onze partners, bedankt!

In 2019 gaan we samenwerken met het Waterapplicatiecentrum om een hybride leeromgeving vorm te geven. In het begin van het nieuwe jaar starten we onder andere de trajecten Beheer en Onderhoud, Analist van de Toekomst, Introductiecursus Handhaving en Waterbeheer voor Natuurbeheerders. Eind januari vind je ons op de Open Dagen van MBO Life Sciences en begin februari op de GroenDag van het Clusius College.

Het nieuwe jaar belooft een innovatief en leerzaam jaar te worden. We gaan met de kerstvakantie er even tussenuit, vanaf maandag 7 januari zijn we er weer.

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

« Nieuwsoverzicht