De site van CIV Water gebruikt cookies. 

X

Nieuw gezicht bij CIV Water

2 november 2022

Sinds september 2022 heeft CIV Water een nieuwe collega in haar team: marketing en communicatie adviseur Liesbeth de Hoop. Benieuwd wat ze gaat doen? Ze stelt zich even aan je voor!
 

Ik ben Liesbeth de Hoop, 27 jaar, woon in Leeuwarden en ben een echte marketingnerd. Vanuit marketingbureau Wettermerk kom ik het CIV team versterken en collega Sanne vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.  Komend half jaar ondersteun ik mijn collega’s in de marketingcommunicatie en pak ik een ontzettend mooie opdracht op; de coördinatie van de nieuwe website!
 

Belang van goede website

Het hebben van een goede en duidelijke website is essentieel. Het is het online visitekaartje van je bedrijf. Het laat zien waar je voor staat, wat je doet en wat je wilt bereiken. Maar als dit niet goed naar voren komt in jouw website, kan dit impact hebben op je imago. Én is dit een gemiste kans om jouw doelgroep(en) te bereiken.

Maar hoe zorg je dan voor een goede website en de juiste content waar jouw doelgroep naar opzoek is? Daar kom ik bij kijken! Voordat we aan de slag gaan met de inhoud van de website, lopen we verschillende workshops door. En duiken we met een frisse blik de identiteit en activiteiten van CIV Water in.  

Voor het bouwen en het design van de website hebben we digitaal bureau Junction ingeschakeld. Zij zitten bomvol creativiteit en denken met ons mee hoe we een website kunnen neerzetten die past bij de identiteit en missie van CIV Water.
 


Een spetterend resultaat

Al nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Volgend jaar kun je de nieuwe website bewonderen. Daar brengen we je uiteraard van op de hoogte. Volg je ons al op LinkedIn? Hier houden we je up-to-date over al onze ontwikkelingen. Klik hier om ons te volgen!

 

« Nieuwsoverzicht