De site van CIV Water gebruikt cookies. 

X

Uitnodiging kennissessie European Water Tech Week

10 september 2018

UITNODIGING  
European Water Tech Week 2018 

De wereldwijde watertechnologiesector wordt steeds meer georganiseerd in zogeheten hubs. De European Water Tech Week 2018 (EWTW 2018) verbindt deze hubs in Leeuwarden, de ‘United Nations Innovating City’ voor watertechnologie. Tijdens dit speciale evenement zal de sector elkaar ontmoeten en inspireren in het innovatieve klimaat van WaterCampus Leeuwarden. Een week vol innovatie, technologie, wetenschap, beleid en business. Interactieve themasessies, matchmaking, inspirerende keynote-sprekers, een netwerk- en tentoonstellingsruimte, watertechnologie-rondleidingen, de finale van de Water Alliance Innovation & Stimulation Award en nog veel meer maken deel uit van het programma. 

We nodigen u uit om deel te nemen aan de Europese Water Tech Week en in het bijzonder voor onze eigen themasessie:  

Human Capital valuable asset. Een Leven Lang Leren, een waardevol bezit 

Leven Lang Leren, het zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Bedrijven hebben bedenkingen bij het belang hiervan. Het is belangrijk om te blijven investeren in werknemers. Wat is eigenlijk een Leven Lang Leren? In deze sessie richten we ons op hoe de WaterCampus het Leven Lang Leren in de watersector promoot. We bekijken hoe andere hubs in Europa de promotie hiervan in hun land organiseren. Hoe zorgen andere waterbedrijven voor een Leven Lang Leren voor hun werknemers? Deze ontwikkeling komt uiteindelijk ten goede aan iedereen. 
 
Pieter Hoekstra is projectleider CIV Water. Hij vertelt over het belang van een Leven Lang Leren en wat de rol van CIV Water hierin is. Hoe motiveert de WaterCampus een Leven Lang Leren? CIV Water vindt het belangrijk om kennis te laten stromen, van onderwijs naar het bedrijfsleven en omgekeerd.

Robbert de Geus is docent MBO Life Sciences. Hij neemt u mee in de wereld van het onderwijs. Hoe ervaart hij het Leven Lang Leren als hybride docent? Een schakel tussen het mbo-onderwijs en het bedrijfsleven? Robbert heeft jaren het opleidingstraject Drinkwatertechniek bij Vitens gedraaid. Hierin was hij een onmisbare spil als docent en motiveerde hij deelnemers direct om een leven lang te blijven leren. Deze kennis nam hij vervolgens weer mee terug naar het mbo-onderwijs. 

Edwin Zammit, Deputy Director van het Malta College of Arts, Science and Technology (MCAST) vertelt over hoe een Leven Lang Leren wordt georganiseerd op Malta. 

Datum: dinsdag 25 september 
De sessie is in het Engels 
Tickets en het programma vindt u op: https://www.watercampus.nl/ewtw2018/ 

Graag tot dan! 

 

  

« Nieuwsoverzicht