De site van CIV Water gebruikt cookies. 

X

WaterLink 2022

15 december 2021

Van onze partner de Water Alliance

Mocht het nog niet de agenda staan, dan nú noteren: op 26 januari staat WaterLink 2022 voor de deur. Wij nodigen u van harte uit om daarbij te zijn!

Er is genoeg reden om dit evenement niet te willen missen. WaterLink is immers hét netwerk-evenement waar de Nederlandse watersector in één compacte middag een schat aan kennis opdoet over ondernemen in de water business. En: waar de bezoeker ook écht tot netwerken en zakendoen komt. Thema 2022: ‘Samenwerken aan de Toekomst.’

Het is een keihard wetenschappelijk gegeven: wie samenwerkt bereikt méér. Daarom is Water Alliance al tien jaar actief in álle netwerken en allianties die er nationaal en internationaal toe doen. Om zo watertech-bedrijven te koppelen aan industrie, overheid en onderwijs. De verwachting is dat samenwerken in de toekomst nóg belangrijker zal worden. Daar gaat het over, tijdens WaterLink 2022.

Op het programma staat in ieder geval futurist, trendwatcher én topspreker Richard van Hooijdonk.  Daarmee is inspiratie verzekerd. Maar ook tijdens tal van andere presentaties, mini-workshops én op de netwerkvloer zal een schat aan informatie worden uitgewisseld.

Meer info vind u hier.

« Nieuwsoverzicht