De site van CIV Water gebruikt cookies. 

X

BBL-opleidingen Waterbeheer

De (water)wereld verandert. Verander je mee?!

Nederland leeft duurzaam met water, maar dat gaat niet vanzelf. Bijna dagelijks is het in het nieuws, de gevolgen van de klimaatverandering. Wateroverlast door clusterbuien, hoge waterstanden afgewisseld met perioden van droogte. De bodemdaling als gevolg van gas- en oliewinning gecombineerd met zeespiegelstijging. Het watersysteem in Nederland heeft veel te verduren. Dit vraagt om vakmanschap bij de inrichting van ons watersysteem en het beheer hiervan.

De komende jaren gaat er veel veranderen in ons land om deze veilig, bereikbaar en duurzaam te houden. Waterschappen, Rijkswaterstaat en gemeenten staan voor deze uitdaging. Hiervoor zijn vakmensen nodig die in het veld staan en weten wat er van hen wordt verwacht. Kennis en praktische kunde over de waterhuishouding leer je in deze opleiding.

Opleiden voor een veranderende wereld

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wil je klaargestoomd worden voor werken in een veranderende wereld? Ben je op zoek naar een brede, praktijkgerichte opleiding op het gebied van water? Kies dan voor de BBL-opleiding ‘Waterbeheer’. Een opleiding die zich niet alleen richt op vakkennis, maar ook op communicatieve vaardigheden en houdingsaspecten. Een alles-in-één diplomeringstraject voor mbo niveau 3 en 4. Speciaal voor medewerkers van Waterschappen (exotenbestrijding, beheer & onderhoud) en Gemeenten (groenvoorziening).

Last minute voorlichting

Speciaal voor de late beslissers is er een last minute voorlichting georganiseerd. 

Datum: donderdag 29 augustus
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Terra, Werkhorst 56, Meppel
Aanmelden of meer informatie: mail naar info@civwater.nl

Folder

Download de folder hier en de leaflet hier.

Samenwerkende organisaties

De BBL-opleidingen Waterbeheer worden samen met onderstaande partners ontwikkeld: