Asset Management

CIV Water
  • Afgerond
  • Cursus
  • Professionals
  • Waterkwantiteit

Asset Management: van bepalen naar doen

Waterschap Noorderzijlvest wilde in 2022 aan de slag met Asset Management. Hiervoor moesten de medewerkers natuurlijk wel weten wat Asset Management is en hoe dat werkt. Daarom heeft Noorderzijlvest samen met CIV Water de cursus Asset Management ontwikkeld. Noorderzijlvest wil via dit ontwikkeltraject medewerkers meenemen in de komende veranderingen. De deelnemers weten via deze cursus actief regie te nemen op eigen werk, binnen de nieuwe vastgestelde kaders.

Deelnemers aan deze cursus leren in twee dagdelen wat Asset Management is en waarom Noorderzijlvest hiermee aan de slag wil. Daarnaast leren ze ook wat dit voor hun werk betekent. Ook leren ze wat de invloed van hun kennis en ervaring is op de bestuurlijke besluiten die gemaakt moeten worden en wat de kosten, prestaties en risico’s van een asset kunnen zijn en hoe ze deze kunnen beïnvloeden.

Deelname

Asset Management wordt mede mogelijk gemaakt door waterschap Noorderzijlvest. Wil je een vergelijkbaar traject ook voor jouw organisatie? Of wil je met ons samenwerken om een nieuwe cursus of opleiding te ontwikkelen?

Relevante trajecten

CIV Water
Masterclasses
CIV Water
Waterbeheer voor natuurbeheerders